Vergoeding

De logopedische behandeling van kinderen wordt vergoed vanuit de basisverzekering van de zorgverzekeraars. Logopedie Lombardijen heeft een contract met alle zorgverzekeraars. Voor vergoeding van de behandeling heeft u een verwijzing nodig van een arts (bijv. huisarts, consultatiebureau arts of KNO arts). Wanneer u een specifieke behandeling nodig heeft als preverbale logopedie of een aan huis behandeling moet dit worden vermeld op de verwijzing.

Op enkele locaties van logopedie Lombardijen kunt u terecht via Directe Toegankelijkheid Logopedie (DTL), hiervoor heeft u geen verwijzing nodig van een arts. Middels een kort screeningsgesprek zal worden bekeken of verder logopedisch onderzoek en/of behandeling geïndiceerd is of dat er toch een verwijzing nodig is van een arts voordat onderzoek en/of behandeling gestart mag worden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze assistent, het contact formulier (klik hier) of mail: info@logopedielombardijen.nl.

De logopedische behandeling van volwassenen wordt ook vergoed echter zal eerst het eigen risico worden aangesproken.

Wij adviseren u altijd uw polisvoorwaarden van uw verzekeraar na te kijken betreft de vergoeding.

De tarievenlijst voor logopedische behandeling vindt u hier.

Op de betaling van facturen voor behandeling gegeven door een logopedist zijn de volgende betalingsvoorwaarden van toepassing.