KWALITEIT

1) Kwaliteitsregister paramedicikwaliteit.png

De logopedisten zijn allen ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en aangesloten bij een kwaliteitskring. Tevens zijn we lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF). Om op de hoogte te blijven van vernieuwingen en veranderingen binnen ons vakgebied volgen wij cursussen en lezingen waarbij elke logopedist haar eigen affiniteit en specialisatie heeft. 

2) Vrijwillige kwaliteitstoets logopedie

Op 1 december 2016 heeft logopedie Lombardijen opnieuw de vrijwillige kwaliteitstoets Logopedie behaald. De kwaliteitstoets Logopedie geeft inzicht in de kwaliteit van processen, producten en diensten rondom de logopedie. Deze toets geeft bevestiging dat onze hoge kwaliteitsnormen conform de gestelde eisen zijn van de zorgverzekeraars.

3) Klantervaringsonderzoek

Wij zijn benieuwd naar uw ervaringen met onze logopediepraktijk en onze logopedisten. Daarom neemt onze praktijk deel aan een onderzoek dat uw ervaringen bevraagt. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau, Qualizorg BV. Deelname aan dit onderzoek is vrijwillig en volledig anoniem. U ontvangt na uw laatste behandeling een e-mail van Qualizorg met een link naar het online onderzoek. Het invullen van de online vragenlijst duurt ongeveer vijf minuten. Met het invullen van de vragenlijst helpt u om onze dienstverlening binnen onze praktijk te verbeteren! Meer informatie over het onderzoek van Qualizorg.

Of bekijk onderstaande video: